Wednesday, 8 February 2017

PROMOSI FEBRUARI 2017

Sejak saya restok bendalah ni... Asyik hilang je yg sebotol tu... Tuan suami dah jatuh hati jugak... Songlap bawak p opis 

Nasib baik la memang dah siap-siap pack untuk kegunaan sendiri selama 1 minggu dalam Shaklee stacker yang eksklusif itu. Jadi, tuan nak bawa sebotol pon tak pe lah tuan, cik puan sukaaaa je...

Hari ni tak ke mana-mana. Cuti katanya... Batu Caves jem bak ang! So esok je kita pergi restock. Ada yang nak join order & pos? Whatsapp terus ye → 017-349 0890

Siapa perlukan OSTEMATRIX Shakle?
1. Ibu mengandung
2. Ibu yg menyusukan anak
3. Penghidap sembelit
4. Penghidap migrain
5. Mangsa kemalangan yang mengalami patah/retak tulang
6. Mereka yang sakit gigi
7. Wanita yang menghampiri usia menopaus
8. Pesakit osteoporosis/osteoarthritis
9. Pesakit lutut & sendi
10. Pengguna ubat tahan sakit yang mahu bertukar kepada produk bebas bhn kimia dan steroid



Ramai lagi yang patut ambil kalsium magnesium semulajadi ni. Hubungi saya untuk sembang-sembang tepi dan membeli pada harga promosi 

017-349 0890

Nota kaki: Saya mula mengambil Ostematrix sebagai supplement ketika mengandung & menyusukan puteri kedua saya sekitar tahun 2013. Juga pengganti ubat tahan sakit untuk masalah slipped disc. Mabeles!

Trusted SID since 2013

No comments:

Post a Comment