Thursday, 9 February 2017

Artis pon consume Shaklee... TQ sebab percayakan produk ini!

Assalamualaikum semua...

Well, ramai boh text saya cakap nak cung macam artis.
Hmmm saya ni adelah jugak mengambil tahu dunia hiburan.
Memang betul beberapa orang artis cantik mengamalkan Shaklee termasuk penyanyi nombor satu negara, org kampung saya tu... Datuk Siti Nurhaliza.
Rasanya beliau amalkan Vitamin B, Vitamin C dan Vitamin E.
Ayu Raudah & Emma Maembong mengambil Vivix. Hmmm yang ni memang superb patutlah depa lawooo...

Ramai lagi... Mizz Nina, pon claim sebagai Shaklee consumer.
Rita Rudaini, even anak dia pon dibekalkan dengan nutrisi daripada Meal Shakes Shaklee.
Ramai rupanya ye yang tahu dan sudi berkongsi kebaikan Shaklee.
Suma disebabkan Shaklee memilih utk tak expose kat media maka xde banyak cerita pasal artis dan shaklee (tapi boleh Google yer...)
Kat overseas jgn ceritalah, Oprah siap buat tv show sharing tentang Shaklee. Banyak kat youtube. 
Even Jennifer lopez pon consume Vita-E Comples Shaklee, you!

Masa saya pregnant pon, malas-malas nak makan supplemen, ambil ESP, Ostematrix, VitaLea dan B-Complex jer, adik ipar terus cakap muka glowing2 dan bertenaga tak macam first pregnancy!
Alhamdulillah... Siap claim "Ni mesti sebab Kak Dila makan Shaklee tu kan???" 
Wah sangat!

Jadi jom consume produk-produk ini sekarang. Shaklee ternyata halal, selamat dan berkesan.

Nak tahu basic supplements suggested untuk kulit glowing dan flowless?
Tiga jer ~ Sustain Release Vitamin C Plus, Vita-E Complex & ESP sahaja
Basic je tau tapi kesan dia mabeles!
MAbeles bukan bermaksud serta-merta... Kena bg masa sikit la... Sabar sikit...


Kelebihan Vita-C Plus

- Meningkatkan sistem pertahanan badan 
- Perokok dan orang sekelilingnya memerlukan vitamin C
- Sejenis kolagen seperti glu yang melekatkan sel-sel 
- Mencegah gusi berdarah 
- Membantu menyembuhkan luka
- Memerangi kimia toksik
- Bertindak sebagai antioksida
- Memudarkan parut jerawat
- Mencerahkan kulit


Kelebihan Vita-E Complex

- Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel 
yang disebabkan oleh radikal bebas
- Melindungi paru2 dari pencemaran udara
- Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit
- Anti oksidan. Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
- Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
- Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil
- Menyelesaikan masalah kelesuan
- Mengurangkan risiko parut yang besar
- Merendahkan kadar kolesterol
- Membantu mencegah kanser
- Merendahkan risiko katarak.
- Membantu dalam perhubungan suami isteri 
- Wanita hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang pil hormon dan melalui fasa menopous memerlukan vitamin E.


Kelebihan ESP

- Membakar kalori dan mengenyangkan
- Membantu mengurangkan berat badan
- Mencantikkan kulit, kulit glowing
- Menganjalkan payudara
- Merupakan milkbooster, menjadi pilihan ibu-ibu
- Menangani masalah eczema dan masalah kulit
- Memudarkan parut jerawat

Boleh hubungi saya terus untuk order. Free consultation akan diberikan. 

Salam sayang,

Instagram: @mak.anak.dua
FB Pages: Mak Anak Dua

No comments:

Post a Comment